Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Help, wat zeg ik tegen deze ouders?

In een kleine groep leer je lastige gesprekken voeren met ouders. Steviger in je schoenen staan, ook als je nog niet zo lang voor de klas staat.

Voor docenten kan een gesprek met ouders ingewikkeld zijn. Bijvoorbeeld als er een vorm van verbale agressie bij komt kijken. Die kan subtiel zijn, maar dat maakt de situatie nog niet makkelijk. Het kan je als docent een onprettig, onzeker gevoel geven. Daarnaast komen ook andere situaties aan bod.

In deze training leren docenten het gedrag van ouders en de inhoud van het gesprek uit elkaar te halen. Op die manier kun je het gesprek in een gewenste richting sturen en je eigen grenzen bewaken, zonder dat het ten koste gaat van de relatie met de ouder en de boodschap die je hebt.

Je oefent met onze acteurs. Jij vraagt, wij spelen! Een leerzame ervaring die je niet meer vergeet!

Naast deze training voor een kleine groep hebben we ook deze interactieve voorstelling voor het hele team.

"Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit gedaan heb! In het begin wilde ik niet, maar nu ben ik heel blij dat ik het gedurfd heb. Echt, iedereen zou dit moeten doen, ook ervaren docenten, je kunt hier zo veel van leren!” (Eva, Don Boscoschool, Lisse)
"Wij kijken met plezier terug op de training! Het was precies waar ik op gehoopt had: veel oefenen, laagdrempelig en praktische tips. Omdat we met elkaar deze training gedaan hebben, kunnen we elkaar ook helpen bij lastige gesprekken." (Lousanne Ooms, Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden).

Facts& Figures

Aanbod:

Training

Doelgroep:

Docenten PO en VO

Thema:

Oudergesprekken

Duur:

2,5 uur

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2

Aantal deelnemers:

Maximaal 6

Interesse Interesse