Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Je doet het niet voor mij!

Sommige leerlingen zijn niet gemotiveerd. Wat ligt dat aan? Hoe kom je in een gesprek achter de reden(en)? Hoe voer je dat gesprek op een motiverende manier? 

In deze interactieve workshop leren docenten op een praktische manier de belangrijkste ingrediënten van motivatie, namelijk: keuzevrijheid, vooruitgang boeken en je verbonden voelen als leerling. De acteurs spelen praktijksituaties die stopgezet kunnen worden. Wat gaat er mis? Hoe zou het ook kunnen? Een interactieve workshop.

Reacties op onze docentenworkshops:

"Louter positieve reacties gehad. Jullie hebben aan de hooggespannen verwachtingen volledig voldaan. Nogmaals onze complimenten!" (Jeroen Goes, Directeur Basisschool de Werkplaats, Bilthoven)
"Iedereen was laaiend enthousiast. Confronterend, goed spiegelend en prikkelend. Dank je voor jullie inbreng." (Ellen de Wit, Ingrado, organisatie voor oa. leerplichtambtenaren)
"Een eye-opener en toch luchtige workshop & het hoogst gewaardeerde onderdeel van ons event. De acteurs zijn steengoed! Onze gasten zien DNL dan ook graag terug." (Team Campus, InWork event professionalisereing MBO-docenten)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve workshop

Doelgroep:

Docenten VO, MBO

Thema:

Motivatie

Duur:

1-1,5 uur (langer in overleg)

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2

Grootte publiek:

min. 12, geen maximum

Extra:

Hand-out met tips

Interesse Interesse