Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Je doet het niet voor mij!

Sommige leerlingen zijn niet gemotiveerd. Waar ligt dat aan? Hoe kom je in een gesprek achter de reden(en)? Hoe voer je dat gesprek op een motiverende manier?

In deze interactieve workshop leren docenten op een praktische manier de belangrijkste ingrediënten van motivatie, namelijk: keuzevrijheid, vooruitgang boeken en je verbonden voelen als leerling.

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen. Ze laten de valkuilen in gesprekken met leerlingen zien. Wat gaat er mis? Hoe zou het ook kunnen? Je hoeft zelf niet mee te spelen, maar kunt samen met collega’s input geven hoe je de situatie kunt verbeteren. De acteurs spelen de aangedragen oplossingen terug in de scène.

Een programma met veel vaart waarin je kunt meedenken, meepraten en ervaringen delen met collega’s.

Reacties op onze docentenworkshops:

"Nogmaals dank voor jullie super leuke workshop! De reacties vanuit ons team waren erg positief. Collega's beschreven het als: geloofwaardig en heel herkenbaar." (Angelica Ettema, Yverta College Montfoort)
"Een eye-opener en toch luchtige workshop & het hoogst gewaardeerde onderdeel van ons event. De acteurs zijn steengoed! We zien DNL dan ook graag terug." (Team Campus, InWork event professionalisereing MBO-docenten)
"Louter positieve reacties gehad. Jullie hebben aan de hooggespannen verwachtingen volledig voldaan. Nogmaals onze complimenten!" (Jeroen Goes, Directeur Basisschool de Werkplaats, Bilthoven)
"Iedereen was laaiend enthousiast. Confronterend, goed spiegelend en prikkelend. Dank je voor jullie inbreng." (Ellen de Wit, Ingrado, organisatie voor oa. leerplichtambtenaren)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve workshop

Doelgroep:

Docenten VO, MBO, HBO

Thema:

Motivatie

Duur:

1u - 2u 30 (in overleg)

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2

Aantal deelnemers:

min. 15, geen maximum

Extra:

Hand-out met tips

Interesse Interesse