Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Lang leve social media!

Hoe ga je als docenten(team) om met sociale media & internet op school en in de klas?

Onderwerpen die in deze interactieve workshop aan bod kunnen komen zijn media-multitasken, grensoverschrijdend gedrag, problematisch gamen of social-mediagebruik. Gekeken wordt naar de kansen en mogelijkheden voor leerlingen en docenten om sociale media en internet op een goede manier in te zetten.

We verzorgen de workshop in samenwerking met Bureau Jeugd en Media. Een ervaren spreker van deze organisatie praat je bij over de belangrijkste dingen die je als docent moet weten. DNL gaat in op de praktijk. We spelen situaties die gaan over het contact met leerlingen. Informatie en praktijksituaties wisselen elkaar meerdere keren af. Een interactieve workshop.

"Een eye-opener en toch luchtige workshop & het hoogst gewaardeerde onderdeel van ons event. De acteurs zijn steengoed! Onze gasten zien DNL dan ook graag terug." (Team Campus, InWork event professionalisereing MBO-docenten)
"Louter positieve reacties gehad. Jullie hebben aan de hooggespannen verwachtingen volledig voldaan. Nogmaals onze complimenten!" (Jeroen Goes, Directeur Basisschool de Werkplaats, Bilthoven)
"Ik heb veel positieve reacties gehad vanuit het team. Jullie deden het geweldig! We hadden hierdoor een ander soort studiedag i.p.v. alleen kennis overdracht. Dank daarvoor!" (Nadine van der Pas, directeur Gooilandschool, Bussum)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve workshop

Doelgroep:

Docenten PO, VO

Thema:

Social media | Gamen

Duur:

120 min (langer in overleg)

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2 acteurs + spreker van BJ&M

Grootte publiek:

min. 15, geen maximum

Extra:

Hand-out met tips

Interesse Interesse