Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Lesgeven is topsport!

Een voorstelling over coachen, grenzen stellen en op tijd wisselen van tactiek!

In de sport geeft de scheidsrechter de grenzen aan, de coach motiveert en de supporter is vooral trouw aan zijn team, ook op lastige momenten. Maar hoe doe je dat als het gaat om jouw leerlingen?

In deze voorstelling kijken we door de ogen van de sport naar tactieken die je ook in het onderwijs kunt toepassen. Verschillende praktijksituaties passeren de revue; herkenbare gesprekken met verschillende soorten leerlingen en soms lastige situaties. Welke tactieken kun je dan toepassen? Een inspirerend programma met veel vaart en humor waarbij je kan meedenken en meepraten!

"De voorstelling was een mooi begin van onze studiedag. We kregen als team allerlei uitdagingen van ons hedendaagse onderwijs op een humoristische manier gepresenteerd, waarbij wij goed betrokken werden bij het zoeken naar oplossingen. De energie zat er meteen goed in voor de rest van de dag." (Leonie Drabbe, directeur 's Gravendreef College)
"Ik heb genoten. De acteurs waren echt heel goed. Ik was verrast dat de nieuwe studenten al zo scherp naar rollen en situaties konden kijken. Ik genoot van de (veelvuldige) interventies die ze pleegden. Kortom, heel waardevol en inspirerend." (Theo Douma, directeur van Instituut Archimedes, Hogeschool Utrecht)
"We hebben DNL uitgenodigd om voor de kersverse lichting docenten in opleiding te spelen. De meesten van hen komen zelf nog maar net uit de schoolbanken. Studenten en collega’s waren erg enthousiast omdat het direct vanaf de start van hun studie laat zien wat het docentschap zoal inhoudt." (Rene Luiten, vakdocent, Instituut Archimedes, Hogeschool Utrecht)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve voorstelling

Doelgroep:

docenten VO

Thema:

Coachen en grenzen aangeven

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

3

Aantal deelnemers:

Geen maximum

Interesse Interesse