Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Pubers ondertiteld - voor docenten (NIEUW)

Workshop over anders kijken naar dwars gedrag van jongeren.

Hoe ga je als docent om met leerlingen die zich niet aan regels houden, brutaal zijn, en ogenschijnlijk alleen met zichzelf bezig zijn? Dan kan een gesprek voeren best lastig zijn. Toch is er hoop! Deze workshop voor docenten gaat over anders kijken naar dwars gedrag.

Je leert de ondertiteling van jongeren te lezen. Welke emoties en gedachten liggen er onder hun gedrag? En welke ondertiteling hoort er bij je eigen uitspraken?

Onze ervaren acteurs nemen docenten mee in de binnenwereld van pubers. Er worden herkenbare scenes gespeeld, met inspraak van de groep. De acteurs houden een verfrissende spiegel voor hoe je met deze leerlingen contact maakt en communiceert. In deze workshop hoef je niet zelf te spelen, maar kun je samen met collega’s input geven hoe je het gesprek kunt verbeteren. De acteurs spelen de aangedragen oplossingen terug in de scene, waardoor je kunt zien wat er goed werkt.

Een programma met veel energie waarin je als docent bruikbare tools in handen krijgt en waarmee je met meer vertrouwen een gesprek aangaat met dwarsliggers!

Facts& Figures

Aanbod:

interactieve workshop

Doelgroep:

Docenten VO

Thema:

Communicatie met jongeren

Duur:

1,5 uur

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2

Aantal deelnemers:

Min. 12, geen maximum

Interesse Interesse