Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Wat denk je er van?

Met je team op een andere manier naar vraagstukken kijken en nieuwe ideeën bedenken. Klinkt mooi.... Maar hoe doe je dat?

Onze hersenen zijn geneigd om van ervaringen en ideeën patronen te maken, zodat we weten wat we moeten doen in een andere, soortgelijke situatie. Dat maakt bepaalde situaties in het leven overzichtelijk en begrijpelijk. Heel fijn, maar het kan het bedenken van iets nieuws behoorlijk in de weg staan. In deze workshop krijg je inzicht in hoe je deze patronen kunt doorbreken, wat je kunt doen om je creatief vermogen te trainen en ga je aan de slag met creatieve opdrachten die het creatieve denken en doen stimuleren.

"Namens het Pr1nCe-bestuur wil ik je danken voor je bijdrage. Wij hebben veel positieve reacties over de workshop ontvangen." (Dennis Bok, Pr1nCe-professionaliserings netwerk Den Bosch)
"Verrassende workshop met leuke aanpak. Praktische tips die je meteen kunt uitvoeren." (Docent Koning Willem College, Financiën & Recht)
"Interessante, leerzame workshop. Duidelijk gerelateerd aan mijn werk." (Docent Koning Willem College, Zorg Welzijn & Sport)

Facts& Figures

Aanbod:

Workshop docenten

Doelgroep:

Docenten PO, VO, MBO, HBO

Thema:

Creativiteit, inspiratie

Duur:

2 uur

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Grootte publiek:

max. 15 deelnemers

Interesse Interesse