Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Wanna go out?

Hoe kon een avondje uit zo uit de hand lopen?

Je maakt in deze interactieve voorstelling kennis met de hechte vriendschap tussen Jordi, Simon, Chantal en Lisette. Feestjes met alcohol en drugs zijn belangrijk in hun leven. Het dynamische verhaal gaat over vriendschap, samen stiekem drinken, blowen, GHB, XTC, huisarrest, liefde en groepsdruk. DNL heeft zich voor deze voorstelling laten inspireren door een krantenbericht over vier vrienden die door teveel alcohol & drugs tegelijkertijd in het ziekenhuis belanden. Inclusief nagesprek met de acteurs.

"Mooi om te zien hoe snel de voorstelling de leerlingen boeit. Het zet ze aan het denken over groepsdruk en komen dan voor de vraag te staan wat ze zelf zouden doen. Volgend jaar weer!" (S. Ettema ,docent Willem de Zwijger College, Bussum)
"De reacties van onze leerlingen en collega-docenten waren zeer positief. De voorstelling is prikkelend, uitnodigend, en goede interactie. Bedankt en tot volgend jaar!" (Nico Daamen docent Schoonoord, Doorn)
"Een erg geslaagde voorstelling over een lastig onderwerp. Leerlingen waren geboeid en stil. Het tempo, timing van de voorstelling en de nabespreking waren sterk. Knap neergezet. Complimenten!" (A. Kappers, docent Goois Lyceum, Bussum)

Facts& Figures

Aanbod:

Voorstelling

Doelgroep:

VO (onderbouw, alle niveaus)

Thema:

Alcohol | Drugs | Groepsdruk

Duur:

45 min (incl. kort nagesprek)

Kostenindicatie:

Klik op interesse, betalen met CJP mogelijk

Aantal spelers:

4

Grootte publiek:

max. 90 ll, max 4 voorst. per dag

Extra:

Optie variant over alleen alcohol

Interesse Interesse