Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Just like me

Hoe beïnvloeden sociale media het leven van jongeren?

Een energieke voorstelling over de rol van sociale media in het leven van jongeren en de invloed daarvan op de onderlinge verhoudingen en vriendschappen. Over wat echt is en wat niet. Over de dunne lijn tussen een grapje en bewust iemand bashen. Over het helemaal opgaan in de 'realiteit' van gamen en de mogelijke gevolgen. Wanneer is gamen meer dan 'gewoon een spelletje'? Inclusief nagesprek met de acteurs.

"Een zeer boeiende en interactieve voorstelling waarin de huidige belevingswereld van jongeren heel goed en herkenbaar in beeld gebracht wordt en reactie uitlokt. Een aanrader!!" (Gerard Ursem, Teamleider Clusius College Purmerend)
"Theater is nog steeds een aansprekende vorm voor jongeren. Het is dichtbij en eerlijk en dat waarderen ze. De voorstelling is ook een positieve aanleiding voor nieuwe gesprekken in de klas." (Justine Pardoen, Bureau Jeugd & Media)
"Een leuke, interactieve voorstelling die de leerling echt betrekt in het verhaal! Er komen thema’s aan bod die te maken hebben met gamen, social media, vriendschap, pesten en groepsdruk." (Anne Kramer, GGD Zaanstreek-Waterland)

Facts& Figures

Aanbod:

Voorstelling

Doelgroep:

VO (onderbouw, alle niveaus)

Thema:

Sociale media | Gamen | Online pesten

Duur:

45 min (incl. kort nagesprek)

Kostenindicatie:

Klik op interesse, betalen met CJP mogelijk

Aantal spelers:

3

Grootte publiek:

max. 75 ll, max 4 voorst. per dag

Extra:

Optie digitale educatie module

Interesse Interesse