Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Bij wie is dat feestje precies?

Beste ouders en verzorgers,

De Gemeente Oldebroek heet jullie van harte welkom bij de online ouderavond over alcohol en blowen genaamd "Bij wie is dat feestje precies?". De avond wordt verzorgd door theatercollectief De Nieuwe Lichting in samenwerking met Tactus Verslavingszorg.

Naast informatie over alcohol en blowen willen veel ouders ook weten: Hoe pak ik dat nu thuis aan met mijn kind? Hoe stel ik grenzen en voorkom ik conflicten?

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. Ze spelen herkenbare situaties waarin het thema alcohol en blowen centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. Een deskundige van Tactus geeft heldere informatie over alcohol en blowen en wat je als ouder kunt doen. Een programma waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder, met veel vaart en humor waarin je kunt meedenken en meepraten.

ONLINE ouderavond
- Live gespeelde situaties
- Heldere informatie
- Live interactie met ouders thuis

VOORSTELLING
DATUM: 10 februari
LIVE: Vanaf 19.45 is de live-stream open en kun je alvast je beeld en geluid checken (klik op de live-stream hieronder).
START: 20.00 uur.
EINDE: 21.20 uur.
KIJKEN: Kan het beste via een laptop.
MEEDOEN: Kan eenvoudig via je mobiel. Je hoeft niets te downloaden en geen gegevens achter te laten. In de livestream leggen we uit hoe het werkt.

Mocht je de voorstelling graag willen zien maar deze avond niet kunnen, je kunt 'm nog twee weken lang terugkijken.

Bekijk hier de LIVESTREAM