Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Muzikale amuses

Wij prikkelen en verrassen het publiek en maken grote thema’s klein en kleine thema’s groot.

Op een dag waarop mensen zich moeten concentreren op de inhoud is een goed lied (op maat geschreven) een welkome afwisseling. Denk aan een muzikale opening, samenvatting of energiek slotakkoord. Maar het kan ook een muzikale aankondiging van een spreker of een genomineerden zijn. Al ooit een juryrapport in liedvorm gehoord?

Kijk hieronder de trailer van Firma Reuring (de muzikale tak van DNL).

"Jullie bijdrage was top! Super knap hoe jullie dat improviserend aan elkaar knoopten en zeker op het eind echt een snaar hebben geraakt. Wij kregen veel positieve reacties, veel dank daarvoor!" (Julie Vroom, Pharos, Utrecht)
"ONTZETTEND BEDANKT voor het mooie lied dat je hebt gemaakt voor onze slotbijeenkomst! Bijzonder en ook ontroerend. Met recht dus een verrassing, zoals je van plan was. Bedankt!" (A. Blom, Alleato, Utrecht)
"Een zaal vol bewegingstherapeuten, dat is best een uitdaging om die in beweging in te krijgen! En toch is dat wat Stefan met een onwaarschijnlijk gemak voor elkaar kreeg. Prachtig om te zien hoe hij de boodschap vertaalt naar korte maar krachtige liedjes, waarbij de komische noot de boventoon voert." (Yolanda van Hoorn, Zit met pit)

Facts& Figures

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

Zanger/schrijver + pianist

Techniek:

We nemen een eigen elektrische piano mee.

Interesse Interesse