Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Wakker blijven!

Over deelnemers bij de les houden, prikkelen en wakker schudden.

Organiseer je een dag maar mis je nog een prikkelende aftrap, een energiek intermezzo of pakkende afsluiting? Laat je dan door onze amuses verrassen. Ze geven op theatrale wijze de inhoud terug aan het publiek. Ze zijn licht, confronterend of juist humoristisch, en laten deelnemers met andere ogen kijken naar hun eigen bijeenkomst.

"Wij waren heel tevreden over de voorstelling die jullie gaven tijdens het WMS-congres. Ook van de deelnemers hoorden we positieve reacties en dat is het belangrijkste natuurlijk. Ik vind het verbazend dat je op grond van onze gesprekken zo'n leuke en rake voorstelling neer kan zetten" (K. Ramakers, Projectleider Versterking Medezeggenschap)
"Ik heb alleen maar leuke reacties gehoord over jullie bijdrage. Ik was zelf ook erg tevreden maar dat wist je al. Nogmaals bedankt voor jullie leuke, gepaste en creatieve bijdrage!" (I. Dieters, congresmanager Primo NH)
"Ik ben zeer tevreden over de hele middag. Jullie bijdrage functioneerde als smeerolie en heeft een belangrijke bijdrage aan de sfeer geleverd." (M. Bruins, Auris, symposium)

Facts& Figures


Interesse Interesse