Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Opvoeden is topsport

Een voorstelling over coachen, grenzen stellen en op tijd wisselen van tactiek!

Een puber in huis is een garantie voor leven in de brouwerij. Het ene moment zijn ze heel volwassen en het andere moment gedragen ze zich onverantwoordelijk, of heel humeurig. Hoe ga je hier als ouder het beste mee om? Hoe stel je grenzen of stimuleer je je kind? In de sport geeft de scheidsrechter de grenzen aan, de coach motiveert en de supporter is vooral trouw aan zijn team, ook op moeilijke momenten. Maar hoe doe je dat thuis als het gaat om jouw puber?

Hoe ziet de avond eruit?

Wij spelen realistische situaties die zo aan ieders keukentafel zouden kunnen plaatsvinden. Hoe ga je het gesprek aan over regels, schermtijd, huiswerk, vriendschap en uitgaan? Laat je inspireren door de verschillende tactieken die in de voorstelling voorbijkomen. Een avond waarin we samen denken, praten en lachen. En waarin we kijken naar de lastige, hilarische en ontroerende momenten die het opvoeden van pubers met zich meebrengt.

"Het was echt heel goed. Een enerverende en verrassende avond, met veel herkenbare opvoeddilemma's. Veel gelachen, goede interactie en handige tips!" (Ouderraad Montessori, Nijmegen)
"Treffende voorbeelden en verschillende manieren om goed in te spelen op je tienerkind. Omdat de avond meteen vol zat hebben we zelfs een tweede avond georganiseerd." (Ouderraad Amadeus Lyceum, Vleuten)
"Wij kijken met plezier op de leuke avond! Jullie hebben vast stuk voor stuk een huis vol pubers. Ik hoop dat we nog eens een onderwerp op deze manier kunnen belichten." (Ouderraad Montessori Lyceum Flevoland)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Communiceren met pubers

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse