Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Opvoeden is topsport

Het geheim van opvoeden is op tijd wisselen van tactiek!

Voel je je regelmatig een scheidsrechter in je eigen huis? En heeft je zoon of dochter steeds commentaar op je beslissingen? Of sta je meer langs de kant, als coach? Op andere momenten hebben ze vooral behoefte aan een trouwe supporter. Deze avond gaat over de verschillende rollen die je als ouder speelt in de opvoeding: scheidsrechter, coach en supporter. En hoe je deze rollen het beste kunt inzetten en op welk moment.

Een interactieve voorstelling waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder. Een programma met veel vaart en humor en waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen!

Extra optie online
Wij hebben een eigen studio van waaruit we al vele interactieve voorstellingen hebben verzorgd. Mocht je interesse hebben in deze online versie, laat het ons weten.

"Het was echt heel goed. Een enerverende en verrassende avond, met veel herkenbare opvoeddilemma's. Veel gelachen, goede interactie en handige tips!" (Ouderraad Montessori, Nijmegen)
"Treffende voorbeelden en verschillende manieren om goed in te spelen op je tienerkind. Omdat de avond meteen vol zat hebben we zelfs een tweede avond georganiseerd." (Ouderraad Amadeus Lyceum, Vleuten)
"Wij kijken met plezier op de leuke avond! Jullie hebben vast stuk voor stuk een huis vol pubers. Ik hoop dat we nog eens een onderwerp op deze manier kunnen belichten." (Ouderraad Montessori Lyceum Flevoland)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Communiceren met pubers

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse