Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Bij wie is dat feestje precies?

Hoe praat je open met je kind over alcohol en blowen?

Alle jongeren krijgen in hun omgeving te maken met alcohol en (soft)drugs. Naast informatie over de gevaren van alcohol en drugs willen veel ouders vooral weten: Hoe pak ik dat nu thuis aan met mijn kind? Hoe stel ik grenzen en voorkom ik conflicten?

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. Ze spelen herkenbare situaties waarin het thema alcohol en blowen centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. Een programma waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder, met veel vaart en humor waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen!

OPTIE ONLINE
Vanuit onze een eigen studio hebben we al vele voorstellingen verzorgd:
- Live interactie met ouders thuis
- Live gespeelde situaties
- Heldere informatie
Wij verzorgen de stream voor jullie. Als organisatie kun je lekker meegenieten. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

"Niets dan complimenten: toegankelijk, zeer herkenbaar en op een luchtige manier worden we geconfronteerd met 'de valkuilen van het communiceren'. Een absolute meerwaarde." (R. de Jonge, directeur Veluws College Mheenpark)
"Ik ben erg enthousiast over jullie aanpak. Jullie weten de ouders heel goed te betrekken. Het is humoristisch, herkenbaar en ook de inhoud vind ik goed doordacht." (W. Schilthuis, GGD Amsterdam)
"We vonden het een zeer geslaagde avond. Duidelijk werd hoe je eigen opstelling het verloop van het gesprek met je kind bepaalt. Een geweldige avond!" (directeur Staring College Lochem)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Alcohol | Blowen

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse