Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Waar is dat feestje precies?

Hoe praat je open met je kind over alcohol en blowen?

Alle jongeren krijgen in hun omgeving te maken met alcohol en (soft)drugs. En veel ouders vragen zich af: Hoe ga ik hierover in gesprek? Hoe stel ik grenzen en voorkom ik conflicten? Deze voorstelling geeft inzicht en adviezen wat je als ouder kunt doen.

DNL is gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers en heeft daarnaast jarenlang samengewerkt met specialisten op het gebied van preventie (zoals de GGD Amsterdam, Tactus, Iriszorg en Jellinek). De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het thema alcohol en blowen centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten.

Een interactieve voorstelling waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder. Een programma met veel vaart en humor waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen!

Extra optie online
Wij hebben een eigen studio van waaruit we al vele interactieve voorstellingen hebben verzorgd. Mocht je interesse hebben in deze online versie, laat het ons weten.

"Niets dan complimenten: toegankelijk, zeer herkenbaar en op een luchtige manier worden we geconfronteerd met 'de valkuilen van het communiceren'. Een absolute meerwaarde." (R. de Jonge, directeur Veluws College Mheenpark)
"Ik ben erg enthousiast over jullie aanpak. Jullie weten de ouders heel goed te betrekken. Het is humoristisch, herkenbaar en ook de inhoud vind ik goed doordacht." (W. Schilthuis, GGD Amsterdam)
"We vonden het een zeer geslaagde avond. Duidelijk werd hoe je eigen opstelling het verloop van het gesprek met je kind bepaalt. Een geweldige avond!" (directeur Staring College Lochem)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Alcohol | Blowen

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse