Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Mindful media

Hoe begeleid je kinderen bij het gebruik van sociale media?

Naast de ouderavond Geen mobieltjes aan tafel #@! verzorgen wij een informatieve avond samen met Bureau Jeugd en Media. Een ervaren spreker van deze organisatie gaat in op vragen als: Wat is media-opvoeding en wat is mediawijsheid? DNL gaat in op de praktijk. Hoe ga je in gesprek? We spelen situaties die gaan over het contact met je kind. De acteurs van DNL en de spreker wisselen elkaar meerdere malen af.

"Ruim 400 ouders en leerkrachten kwamen naar het Figi Theater om te genieten van jullie bijzondere voorstelling. Jullie gaven samen met BJ&M veel handreikingen en stof tot nadenken." (ouderraad Herman Jordan Lyceum, Zeist)
"We hebben een geweldige thema-avond. De avond werd door de ouders als zeer de moeite waard beoordeeld! We kijken met een grote glimlach terug op deze informatieve en humorvolle avond." (Gemeenschappelijke oudercommissie Bergen op Zoom)
"Heel veel dank voor jullie performance. Het was onovertroffen. Ouders waren zeer enthousiast. Jullie hebben veel los gemaakt. Een enorm geslaagde avond!" (Ouderraad Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert CSB)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders PO, VO

Thema:

Sociale media | Gamen

Duur:

105-120 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2 acteurs + spreker BJ&M

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse