Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Dan maak je maar zin!

Hoe kan ik als ouder mijn kind motiveren? Kan ik mijn kind ook demotiveren, en hoe voorkom ik dat?

Ouders krijgen inzicht in de belangrijkste ingrediënten van motivatie, namelijk: keuzevrijheid, vooruitgang boeken en je verbonden voelen als kind. Maar hoe pak je dat aan in de praktijk?

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. Ze spelen herkenbare situaties waarin het thema motivatie centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten.

Een interactieve voorstelling waarin je inzicht krijgt in je rol als ouder. Een programma met veel vaart en humor en waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen!

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond, waarvan je een hoop opsteekt. De zaal zat helemaal vol met enthousiaste ouders, die ook zeer actief mee deden en dachten. De reacties na afloop waren zonder uitzondering heel positief." (Ouderraad Dalton Den Haag)
"Het was wederom een groot succes doordat jullie met veel flair en inlevingsvermogen spelen. De manier waarop jullie het publiek betrekken is zeer aanstekelijk en ouders voelen zich volledig serieus genomen." (Bert Schuller, Conrector Arte College, Almere)
"Wij hebben ontzettend van jullie optreden genoten! Na afloop kreeg ik van alle ouders die ik heb gesproken ook hele positieve reacties. Heel erg bedankt voor een zeer geslaagde avond." (Ouderraad Haags Montessori Lyceum, Den Haag)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Motivatie

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse