Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Geen bereik

De leuke én leerzame theateravond over digitale balans en hoe je als ouder in gesprek blijft met je puber over hun online leven.

We zoomen in op gedoe in de socials, het veranderende live contact met elkaar door alles wat er online afspeelt. En wat is het effect hiervan op huiswerk maken? Thema’s die in ieder gezin spelen.

Deze ouderavond is een pas op de plaats. Een moment van bezinning in een tijd waarin er zoveel online gebeurt. Welke afspraken maak je en hoe communiceer je erover met een puber? Ook al is er niet voor alles een pasklare oplossing, we kunnen het wel hebben over digitale balans en prettige communicatie rondom dit thema.

De acteurs van De Nieuwe Lichting zijn gespecialiseerd in lastige gesprekken tussen ouders en hun kind. Ze spelen herkenbare situaties waar alle ouders in de zaal op mogen reageren. Met een frisse blik en veel humor kijken we naar dit thema en naar je eigen rol hierin als opvoeder. Ouders gaan geïnspireerd en (media)wijzer naar huis!

“Jullie waren fantastisch! Zo goed hoe jullie met jullie spel zoveel los kregen uit de zaal. Ik ga jullie ook aanraden bij al mijn collega’s!" (Christy van Duijker, Heldringschool Den Haag)
“Het was super. Ik vind jullie altijd geweldig. Ik hoorde van veel ouders dat ze erg enthousiast waren” (S. Hieralal-Schrijvers, Ouderraad Dalton Lyceum Barendrecht)
"Het was weer een mooie avond, de interactie was heel goed. Leuk om te zien dat er zo’n divers publiek zat; verschillende culturen en ook veel vaders, daar waren we heel blij mee. Dank jullie wel weer!" (Jolanda van de Wijgert, Ouderraad Beatrix College Tilburg)
"Het was een fantastische avond. Iedereen, zowel de ouders, directie en leraren waren enthousiast! Voor herhaling vatbaar, dus wordt vervolgd.” (Renee van Dansink, Oudervereniging Dalton Den Haag)
"Wij zijn supertevreden over jullie optreden. Ik kreeg alleen maar positieve reacties. Jullie aanpak is precies wat ik zelf graag wilde. Helemaal goed." (M. Fopema, Ouderraad Jan van Egmond Lyceum)
"Wij zijn altijd onder de indruk van jullie professionaliteit, goede presentatie en goed werkende techniek. Jullie zijn erg toegankelijk en ik ben altijd onder de indruk van jullie samenspel, de herkenbaarheid gecombineerd met een heerlijke dosis humor." (Maran de Vroom, ouderraad 's Gravendreef College Leidschendam)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Sociale media | Gamen

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse