Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Pap! Mam! Mag de WIFI weer aan?

Dé ouderavond waarin lastige gesprekken met je puber over social media, gamen en privacy alle aandacht krijgen.

Inmiddels vinden we het allemaal heel normaal, het online leven van je kind. En toch denk je als ouders ook: “ Is dit nog wel oké?” of “Hoe doen anderen dit eigenlijk?”. En hoe blijf je als ouders mediawijs én in contact met je kind?

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in lastige gesprekken tussen ouders en hun kind. Ze spelen herkenbare situaties over social media en gamen waar alle ouders in de zaal op mogen reageren. Met een frisse blik en humor kijken we naar het online leven van je puber. Een programma met veel vaart en waarna je weer een stukje (media)wijzer naar huis gaat!

"Het was een fantastische avond. Iedereen, zowel de ouders, directie en leraren waren enthousiast! Voor herhaling vatbaar, dus wordt vervolgd.” (Renee van Dansink, Oudervereniging Dalton Den Haag)
"We hadden de meest bijzondere ouderavond tot nu toe. Het leidde regelmatig tot indringende en hilarische momenten en tot discussies met de spelers en met elkaar waarbij jullie iedereen op het puntje van hun stoel kregen." (Rector Sint Nicolaas Lyceum, Amsterdam)
"Wij zijn supertevreden over jullie optreden. Ik kreeg alleen maar positieve reacties. Jullie aanpak is precies wat ik zelf graag wilde. Helemaal goed." (M. Fopema, Ouderraad Jan van Egmond Lyceum)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve ouderavond

Doelgroep:

Ouders VO

Thema:

Sociale media | Gamen

Duur:

90 minuten

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

3

Extra:

Voorbeelduitnodiging & hand-out met tips

Interesse Interesse